INICI / Actualitat

29/3/2017

Empresa del mes: Afilmur

Sector metal·lúrgic. Esmolat i venda d’eines de tall per a la indústria del metall i la fusta
Nombre de treballadors: 3
Data creació: 1973
Correu electrònic: afilmurscp@gmail.com
Web: www.afilmur.com

Creada fa 45 anys, Afilmur és una empresa familiar que es dedica a l’esmolada i a la venda d’eines de tall per a la indústria del metall i la fusta. Els anys de vida n’avalen l’experiència per assessorar els seus clients a l’hora d’incorporar l’eina més adequada en funció de les seves necessitats. L’empresa aposta per comercialitzar eines de qualitat i és per això què és distribuïdora d’algunes de les companyies més importants del mercat.

És una empresa dinàmica, que es renova constantment per continuar estant a l’avantguarda del sector i treballa dia a dia amb la voluntat d’oferir el millor tracte i servei. Els principals valors d’Afilmur són la professionalitat, el tracte proper amb el client, la qualitat per a clients de primera línia, el bagatge que acumula per oferir un bon assessorament i la renovació constant amb maquinària d’última tecnologia.

Afilmur aporta solucions i un servei eficient i de qualitat a empreses del sector del metall i la fusta, de Manlleu i Catalunya, i vol seguir oferint un servei de qualitat gràcies a la inversió constant en nova tecnologia i continuar adaptant-se a les necessitats dins un mercat en constant evolució.

afilmur.png

Comparteix