INICI / Actualitat

3/5/2017

Empresa del mes: Cansaladeria Molist, SL

Nre. Treballadors: 6
Data creació: 1977
Correu Electrònic: molist@cansaladeriamolist.com
Web: www.cansaladeriamolist.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa
En Dani i en Toni són la segona generació de Cansaladeria Molist, empresa especialitzada en porc i aviram fundada el 1977. El proper 6 de maig celebren el 40 aniversari.

L’empresa ha seguit una evolució contínua, però ha mantingut l’esperit artesanal i familiar. Això fa que ara tinguin fins i tot més productes d’elaboració pròpia que en els seus inicis. L’any passat van ser guardonats amb el segon premi a la millor llonganissa del concurs de Porc i Cervesa.

 

Elements diferencials / Valor afegit
Pel que fa al producte, són una de les poques empreses que encara especegen manualment les canals del porc, i així obtenen una millor qualitat de la carn, fet que repercuteix en el gust. Per tal de facilitat la tasca dels clients, disposen d’una pàgina web amb botiga en línia que mostra tots els seus productes i on es pot fer la compra en línia per recollir-la després a la botiga.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu
Un bon servei i el tracte personalitzat són els compromisos que adquireixen amb totes les persones que confien en ells. Garanteixen l’assessorament d’experts que poden resoldre qualsevol dubte sobre la compra i oferir solucions al moment: “les botigues de proximitat com la nostra dinamitzen les ciutats i les mantenen vives”.

 

Projectes de futur
Per tal d’adaptar-se als nous temps i a les tendències de consum, volen ampliar la seva oferta de productes amb plats elaborats, llegums cuits, etc.

molist.png

Comparteix