INICI / Actualitat

22/9/2017

Empresa del mes: ADECOR PINTURA

Pintura industrial metal·lúrgica i pintura per la construcció
i decoració.
Nombre de treballadors: 5
Correu electrònic: info.adecor@gmail.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

ADECOR PINTURA té una doble activitat en el sector de la construcció (pintura) i en el sector del metall. Compten amb personal especialitzat i experimentat en les dues vessants de negoci. En el ram de la metal·lúrgia es dediquen es centren en la producció de revestiments i tractaments del metall. Són experts en tot tipus de puntura industrial (lacats, pols de materials fèrrics, aluminis, etc). Les noves instal·lacions de Manlleu els permeten arribar a pintar peces de mides molt diverses. Tenen capacitat per pintar amb pintura líquida, senyals, estructures grans, reixes, etc. Pel que fa al sector de la decoració i construcció, l’empresa té capacitat per a qualsevol tipus de treball de pintor, façanes, pintures integrals de la llar, tot tipus d’estucs, microciments i col·locació de papers d’alta qualitat. A les seves instal·lacions també disposen de dues modernes cabines pressuritzades per lacar mobles i portes.

 

Elements diferencials i valor afegit de l’empresa

Tenen una llarga experiència de més de 40 anys en el sector i treballen amb  empreses de renom.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu?

És una empresa especialitzada en dues línies de serveis a la indústria i la construcció i això permet moltes facilitats a les empreses de Manlleu: poden comptar amb un servei de proximitat, de fàcil accés a les instal·lacions del polígon industrial i això millorarà la seva competitivitat.

 

Projectes de futur

Després de consolidar l’empresa en el nou espai del polígon industrial, l’empresa pretén créixer amb solidesa seguint l’expansió que demanen els clients, amb qui comparteixen una llarga trajectòria.

pintura.png

Comparteix