INICI / Actualitat

22/2/2018

Empresa del mes: NETXWAY

Activitat: desenvolupament lideratge, treball en equip i comunicació activa
Lab. Espai Coworking Manlleu. C/ Prior Tarafa 11
Telèfon: 696 928 819
Correu electrònic: info@nextway.cat
Pàgina web: www.nextway.cat

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

NEXTWAY neix de l’evolució de la marca llorensmartin, dedicada des del 2015 a la consultoria i Coaching d’empresa. L’activitat de NEXTWAY és el desenvolupament d’habilitats de lideratge, treball en equip i comunicació activa.

Som conscients que l’actiu més important que tenen les organitzacions són les persones, creiem que potenciar al màxim les seves habilitats personals i professionals, és l’únic camí per a que les empreses siguin sostenibles en el temps.

Elements diferencials i valor afegit de l’empresa
El nostre valor afegit és què coneixem les realitats que viuen les empreses a diari. Empatitzem amb les seves inquietuds degut a que hem viscut experiències similars durant el nostre camí professional. Des d’haver treballat colze a colze amb operaris de línia, fins a haver format part del comitè de direcció de les empreses a on hem col·laborat.

Com ho fem?
Ens adaptem a les necessitats que tenen les organitzacions i donem solucions a les seves inquietuds de manera personalitzada i també oferim programes de formació per desenvolupar competències transversals de lideratge, treball en equip i comunicació activa. Les formacions que realitzem a Nextway, són learning by doing, estem convençuts que la millor manera d’aprendre és practicant.

Són vivencials, els verdaders protagonistes són les persones que participen en la formació. Utilitzem eines creatives i visuals per que les persones passin a l’acció i posin en pràctica tot allò que han après durant la formació.

Missió
La nostra missió és col·laborar amb les organitzacions per a que siguin organitzacions humanes y transparents. A on les persones sentin que formen part de l’organització i l’organització senti que les persones formen part d’ella.

Visió
Ser un referent en desenvolupament de competències transversals en les persones i organitzacions

Valors
Els nostres valors són la nostra guia. Com entenem els nostres valors?

 – CONFIANÇA, és el pilar fonamental per a mantenir qualsevol relació personal o professional
– LIDERATGE, liderem el desenvolupament de les persones i organitzacions
– PRAGMATISME, som resolutius. L’èxit és conèixer els estats, situacions i necessitats de les organitzacions i persones i possibilitar l’acció sobre elles.
– COMUNICACIÓ, entenem la comunicació com la única via per entendre’s amb les persones i organitzacions.
– DIVERTIR-SE, creiem en que la manera més ràpida d’aprendre, és passant-s’ho bé
– INNOVACIÓ, generem creixement amb una evolució constant

Què aporta l’empresa a Manlleu
Proximitat, resposta ràpida, innovació, frescor, joventut, sinergia entre empreses i col.laboració professional.

NEXTWAY.png

Comparteix