INICI / Actualitat

4/7/2018

Empresa del mes: CALÇATS MUNS

Data de creació: 1939
Nombre de treballadors: 8
Carrer del Pont, 26
cmuns@cmuns.com | www.cmuns.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa 

A l’octubre farà 78 anys que Ramon Muns i Mercè Sala van obrir les portes de la seva sabateria. Avui té continuïtat amb els seus tres fills, Montserrat, Isabel i Ramon, i la neta, Mercè.  Els primers passos de Can Muns es van donar al passeig de Sant Joan, el 1940. Va començar el negoci en Ramon Muns, fent sabates a mida, però posteriorment també en va introduir de ja fetes. L’any 1941 es van traslladar al carrer del Pont, número 17, d’on van acabar marxant als anys 60 per traslladar-se definitivament al número 26.

 

Elements diferencials / Valor afegit

Fan una venda personalitzada i aconsellen per cada peu el tipus de sabates que els pot anar millor. Tenen sabates per a peus delicats, talles grans, sabates que s’adapten a les plantilles, sabates per a homes, per a nens i nenes, per a dones… Cada temporada renoven l’estoc i estan al dia del que es porta en sabates, ja que cada any van a la Fira de Milà (considerada l’exposició internacional referent del sector del calçat) i ofereixen calçat amb molts bons descomptes. De sabates fetes a mà fins a un bon repertori de sabates de diverses marques de tot el món. També cal destacar que en Ramon té el taller de reparació de calçat al costat, molt útil si cal alguna reparació o complement.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

Han situat Manlleu al mapa perquè són molt coneguts arreu de la comarca i fins i tot de Catalunya. Són un referent pel seu tracte i coneixement del peu i les necessitats de cada client.

 

Projectes de futur

Estan orgullosos del seu passat, però posen molt èmfasi en el present i el futur, i per això s’han modernitzat apostant per les noves tecnologies, les xarxes socials… Fa poc han obert un Outlet anomenat MUNSLET situat al carrer de l’Horta d’en Font, on es poden trobar models de sabates d’altres temporades al millor preu. Aquest espai només estarà obert uns mesos de l’any i en horari de tardes, excepte els dilluns i dissabtes, que també obren al matí.

muns.png

Comparteix