INICI / Actualitat

19/3/2019

Empresa del mes: Ferreteria Dalmau

Nombre de treballadors/es: 2
Data de Creació: 1955
Passeig Sant Joan, 144
info@ferreteriadalmau.cat www.ferreteriadalmau.cat

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Fundada l’any 1955 per Daniel Dalmau, la Ferreteria Dalmau ha protagonitzat recentment un relleu generacional amb l’arribada a la direcció del seu nét, Gustavo Sinche Dalmau. Amb ell l’establiment ha mostrat una transformació que marca un punt d’inflexió en una ferreteria amb 64 anys d’història. Amb la seva nova imatge es suma a la carrera de las ferreteries del canal tradicional que es renoven per evolucionar.  

Avui compta amb unes 18.000 referències per oferir a la seva clientela i ha estructurat l’espai en seccions diferenciades: il·luminació, bany, ferreteria, llauneria, jardí, llar… L’actual estructura de l’establiment ha estat concebuda amb l’objectiu de potenciar l’autoservei: ara, els productes tenen visibilitat total a primera vista i a la clientela li resulta fàcil trobar allò que busca gràcies a la senyalística  que s’ha col·locat al sostre del comerç.

 

Elements diferencials i valor afegit

Tal com ells expliquen, amb la reforma de la ferreteria es vol “donar un concepte nou a la botiga per aconseguir més rotació en el punt de venda, més referències i així poder atendre millor als clients”. Cada setmana tenen productes nous i intenten estar a la última en tots els productes de parament de casa. També són punt de recollida UPS i, per donar resposta a les diferents necessitats de la gent, també disposen d’un servei de lloguer: eines elèctriques, escales, carretilles, hidronetejadores, etc.. Amb aquest nou model de consum, la seva clientela estalvia diners i espai de forma còmoda i pràctica.

 

Què aporta a Manlleu

Recentment han obtingut el Certificat Empresa Digna de Confiança 2019, que premia la bona reputació i prestigi tant a Internet com a xarxes socials i serveix de garantia per un servei de qualitat.

 

Projectes de futur

Disposen de nous sistemes de seguretat per a la llar per tal que les persones estiguin segures i connectades en tot moment amb la seva casa, per prevenir els furts. Per això properament faran una exposició amb els diferents nivells de seguretat que disposen per les llars per tal que els clients vegin totes les opcions que ofereixen els sistemes de seguretat per  a la prevenció de robatoris.

joguines manlleu.png

Comparteix