INICI / Actualitat

14/7/2020

Nova reunió de la Taula d’indústria de Manlleu

El tema principal de debat va ser l’inici de les obres del Pla de Modernització de Polígons

El passat 9 de juliol, una vintena de persones (empreses, polítics i personal tècnic de l’ajuntament) van reunir-se en una nova sessió de la Taula d’Indústria de Manlleu. El tema principal de debat va ser l’inici de les obres del Pla de Modernització de Polígons. Aquest pla és un treball transversal entre l’Àrea de Serveis Territorials i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, l’empresa Lavola i la participació d’industrials del municipi.

La sessió va comptar amb una xerrada informativa a càrrec de Josep Colomer de Colomer-Rifà (empresa adjudicada per fer la redacció del projecte d’urbanització) sobre les actuacions que es faran als polígons de La Coromina, Font de Tarrés i El Verdaguer. Les actuacions es faran en 2 fases, en la primera, que s’iniciarà al setembre, s’actuarà en els àmbits següents: millora de xarxes de l’aigua potable, canalització del torrent Perer, canalització de la fibra òptica i canvi de l’enllumenat públic.

Mentre durin les obres s’ha contractat a l’empresa Badabadoc comunicació, per tal d’oferir informació a les empreses, veïns i visitants amb l’antelació necessària de les afectacions i incidències que puguin sorgir, tant a l’inici com a la finalització d’aquestes.

Ramon Colomer va explicar el nou sector de la Coromina nord, anomenat Pla del Mas que consta de 66.000 m 2 de sòl industrial.

Aquesta intervenció va donar pas al Regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, que va explicar els diversos projectes de reactivació econòmica que l’Ajuntament està duent a terme i va informar de la nova edició del FES Manlleu que es durà a terme a la tardor i que tindrà per objectiu actualitzar el Pla d’Acció de Desenvolupament Econòmic de Manlleu i àmbit Territorial davant la nova situació que estem vivint.

Per altra banda el regidor d’indústria, David Bosch va explicar la situació socioeconòmica actual de Manlleu, així com els objectius polítics i les palanques de canvi que contribuiran a fer-los possibles.

La darrera intervenció va ser per la secretària territorial de PIMEC Catalunya Central i la Responsable de la zona Osona-Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona que van explicar els serveis i recursos que ofereixen a les empreses davant la crisi sanitària.

La Taula d’indústria es va constituir l’any 2016 fruit del Fòrum Econòmic i Social (FES Manlleu). És un espai de cooperació creat per a compartir informacions importants i inquietuds entre les empreses i representants de l’Ajuntament.

taula.JPG

taula.JPG

Imatges relacionades

  • 190401-poligons-redim-w350-h350.jpg

Comparteix