Nuria Toll

@ Pintura

Igualada, 1988 —  Web: nuriatoll.com XXSS: @Nuriatoll

SOBRE L’AUTORA

Dissenyadora gràfica de professió i cul inquieta per naturalesa, sempre s’ha interessat per l’art i tot el que l’envolta. Però no és fins el 2014 quan abandona les seves petites llibretes d’il·lustració per passar al gran format i a l’spray. Una nova tècnica que li ha permès experimentar amb la geometria, el color i la tipografia, creant així un llenguatge i un estil personal.

Durant aquests darrers anys ha combinat peces d’art urbà amb decoracions murals per a diferents marques comercials. També ha participat en diversos festivals i projectes de caràcter social.

SOBRE LA PEÇA

Nom: (Dis)confort Zone I

Tècnica: Mixta sobre fusta

Mides: 68 x 90 cm

Les primeres sensacions amb la pandèmia eren que el perill estava fora. Casa meva era un espai segur on refugiar-me i sentir-me segura. Però amb el pas dels mesos van aparèixer noves amenaces, aquesta vegada de portes endins. Angoixa, ansietat, incertesa, tristesa, frustració. una lluita interna constant. Sentia que s’havia envaït la meva zona de confort, casa meva, i que aquell espai segur a poc a poc també estava desapareixent.