Albert Aran

@ Pintura

Barcelona, 1975XXSS: @albertaran_artworks

SOBRE L’AUTOR

Amb dos cursos d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona, la llicenciatura completa de belles Arts a la mateixa Universitat i la diplomatura de disseny gràfic publicitari a l’Escola Bau, va crear i iniciar un estudi de disseny gràfic l’any 2003. A partir del 2008 la seva carrera professional va seguir en solitari fins a l’actualitat.

Paral·lelament, va iniciar activitats com a il·lustrador per a projectes d’alguns dels seus clients, així com a projectes personals d’il·lustració digital i de pintura sobre fusta, de mig i gran format. Els darrers anys ha anat augmentat els projectes per a clients. Ha participat en mostres de pintura mural i realitzat peces de gran format en projectes diversos.Dins dels projectes personals que ha anat desenvolupant, ha inspeccionat el món dels NFT’s amb una de les seves sèries d’il·lustracions.

SOBRE LA PEÇA

Nom: Korea #01. (Sèrie: Cities Manifesto) 

Tècnica: Pintura Acrílica + grafit sobre fusta 

Mides: 1.70m alçada x 1m amplada 

Aquesta obra forma part de la sèrie Cities Manifesto, en la que l’autor representa imatges de ciutats que no coneix. A partir de l’allau d’imatges que rep des del món audiovisual (sèries, pel·lícules, publicitat, xxss…), són imatges construïdes des del seu imaginari personal on esbarreja la idealització d’un lloc que no existeix realment, més enllà de la seva ment. La sèrie barreja figures humanes sobre textures urbanes geomètriques, pròpies del paviment urbà (signes de tràfic pintats a l’asfalt, tipografies, elements de mobiliari urbà, senyalística…) L’obra en versió digital està disponible a una plataforma de compra-venda de NFT’s.