INICI / Recollida mòbil de residus industrials especials

Recollida de residus industrials

 

La majoria d'empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos. Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant. La normativa catalana obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament. Per facilitar la correcta gestió d'aquests residus a les empreses, s'organitzen tres recollides anuals de residus especials industrials.

 

Com sol.licitar la recollida:

La participació a la recollida és molt senzilla i s'han de fer tres passos:

 

Omplir el formulari de sol.licitud de recollida

Enviar el formulari a l'empresa gestora al correu electrònic neus.alsina@grupjp.com o per fax: 972.874.857. El gestor autoritzat hi contactarà prèviament en cas que hi participi per primera vegada. L'empresa productora porta els seus residus especials a la deixalleria en qualsevol de les dates de recollida i en l'horari establert (9 - 13h).

Els residus són recepcionats a la deixalleria on el gestor autoritzat els pesa, lliura la documentació que acredita la recollida i correcta gestió a l'empresa i uns dies més tard li envia la factura per correu ordinari.