INICI /

22 de juliol de 2022

Nio significa ànima en mandinka, la llengua natal del jove músic, cantant i compositor senegalès Momi Maiga.

La Kora i la veu són el seu vehicle per transmetre'ns reflexions sobre els valors humans, com la seva família ha fet a través de la Kora de generació en generació durant segles. Unit amb el percussionista català Aleix Tobias Sabater, l'excel·lent Marçal Ayats al violoncel, i el violinista mexicà Carlos Montfort, tres dels músics més talentosos residents a Catalunya, l'espectacle Nio esdevé màgia per a tots els sentits.

Un diàleg dinàmic i constant entre cultures. Casamance, Mèxic i Catalunya es fonen en un mar de sons i ritmes transcontinentals que sorprenen a cada segon. La càlida veu de Momi dansa entre les vint-i-dues cordes de la Kora. L'acompanya amb majestuositat l'arc del violoncel de Marçal, els sons delicats i gairebé transparents d'Aleix Tobias i els múltiples efectes sonors del violí de Carlos Monfort. Fusió i emotivitat són els pilars d'aquest espectacle vibrant, enèrgic i profund alhora.

L'ànima de l'espectacle, doncs, pren vida amb la presència dels quatre músics junts sobre l'escenari que capten el públic en un instant. 

 

Viu Manlleu! Viu en versió original

@manlleueja

 

 

Horari
21 h

Preu
gratuït

Organització
Ajuntament de Manlleu-Cultura, Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura i Diputació de Barcelona.

Lloc
Jardins de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3

Imatge Momi Maiga 22.07

Documentació adjunta

Comparteix