Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu arriba a la seva 15a edició

A partir del 24 de febrer i fins el 20 d'abril estarà obert el període de lliurament de les obres candidates als premis del 15è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu. En aquesta edició  la temàtica serà el Far West.

 

Com cada any, hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i abonaments pel Festival de Nits de Cinema Oriental de Vic. 

 

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 14 de juny, a les 18:30 h., a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). De moment avancem la data i més endavant es detallarà el programa d’actes. 

 

El concurs està organitzat per l'Estudi Tres Llunes, La Font 23 i el servei de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu. Al mateix temps, rep el suport de Mimcord S.A., Vicens Piera, Kritic Còmics, Estudi XeviDom i Escolo Joso entre altres. 

 

Aquest concurs ja està consolidat en el calendari d’esdeveniments manlleuencs, es treballa per convertir el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu en un referent de la ciutat i en un element diferenciador. 

 

 

 Cartell Concurs Manga 2020

 

Imatges relacionades

Cartell Concurs Manga 2020

Documentació adjunta

Data de modificació: 16/03/2020 12:22:06

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter