Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

El 27 d’abril de 2012 Manlleu estrenava la nova plaça Fra Bernadí i li donava la benvinguda amb un cantata en la que hi van participar més de 1000 nens i nenes dels centres escolars de Manlleu.  Va ser el dia de La Plaça (en)cantada.

Des de llavors el projecte de La Plaça (en)cantada ha crescut i s’ha convertit en La Primavera (en)cantada, consolidant-se com a esdeveniment cultural de Manlleu. Enguany se celebra entre el 6 i el 29 d’abril i presenta un ampli ventall d’activitats de diferents àmbits: art, comerç, concerts, cultura popular, exposicions, fotografia, gastronomia, literatura, música, teatre .....

Un any més, compta amb la implicació d’entitats, associacions, centres educatius, comerços, bars i restaurants de la ciutat.

En aquest marc de la Primavera (en)cantada se celebra el concurs floral de balcons i finestres - que aquest 2018 arriba a la seva sisena edició -  ja que la primavera és una bona època per embellir amb plantes naturals o creades amb material reciclat els balcons i finestres de Manlleu. 

Les inscripcions per al concus floral estan obertes del 19 de març al 4 d'abril. Podeu consultar les bases del concurs a l'apartat documentació adjunta.

Data de modificació: 20/03/2018 10:23:48

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter