INICI / Ajuts

Les subvencions són una eina clau per ajudar a les entitats culturals sense ànim de lucre a finançar els projectes i iniciatives.


En aquest espai hi trobareu:
1) Les ajudes que es van publicant i que considerem que són d'interès a les entitats culturals del municipi. Els destinataris d'aquestes subvencions són organitzacions, associacions o grups que treballen en àmbits culturals, artístics o patrimonials.
2) Les ajudes destinades a indústries culturals i creatives. Aquestes subvencions es centren en empreses professionals de sectors com l'audiovisual, la música, el disseny, la moda, la publicitat, la tecnologia i altres àmbits creatius.

D'altra banda, des del servei de cultura de l'Ajuntament de Manlleu, assessorem i acompanyem a aquelles entitats que vulguin fer el tràmit per tal que tinguin tota la documentació i puguin tirar endavant la sol·licitud sense cap entrebanc tècnic o administratiu.
Les subvencions són un suport fonamental per a la cultura i la creativitat, tant per a les entitats com per a les indústries, i contribueixen al creixement i la vitalitat dels sectors culturals i creatius.
Per a més informació sobre aquestes o altres ajudes, contacteu amb el servei de cultura a través del correu electrònic cultura@manlleu.cat o bé trucant al telèfon 938515022.