Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

ATERRA és el pla comunitari per a la prevenció de les drogodependències de Manlleu.

S’ha elaborat conjuntament entre l’Ajuntament de Manlleu i el Centre d’Atenció Primària. També hi participen la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Rep assessorament del projecte DRAC del Consell Comarcal d’Osona, i de l’Àrea de Benestar Soci

al de la Diputació de Barcelona.

 

Podeu consultar el pla als documents adjunts.

Cartell Aterra

Estudi comparatiu drogues


 

 

Pòster final del I concurs de sensibilització sobre els riscos de consum d'lacohol:

Aquest s'utilitzarà en campanyes i actes oficials relacionats amb el Pla ATERRA de Prevenció de les drogodependències de Manlleu.

 

cartell_3 (002).png


Drogues: parlem-ne

 

En aquest espai trobareu el recull de les diferents consultes i respostes publicades setmanalment al Diari de Manlleu.

Drogues parlem-ne va néixer al 2015 com un espai per tal de demanar orientació sobre aspectes i problemes relacionats amb el consum de substàncies que poden crear addicció (efectes físics i psicològics en l’organisme, afectacions en les relacions familiars i socials, conseqüències legals, ...).

De forma anònima qualsevol persona pot plantejar preguntes o situacions referents a drogues a través del correu electrònic consultadrogues@manlleu.cat de l’Ajuntament. El consultori compta amb el suport del servei de salut pública de l’Ajuntament i està supervisat pels membres de la comissió tècnica del Pla de prevenció de drogues de Manlleu (Pla Aterra). Professionals que intervenen des de diferents àmbits en la prevenció del consum de drogues donaran les respostes i recomanacions adequades a les qüestions plantejades.

 

2017

 

Data de modificació: 21/05/2019 18:42:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter