Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Tens diverses opcions:

  FormulariEmplena el Formulari de queixes i suggeriments
  MobilDescarrega't l'APP Manlleumòbil i Comunica incidències
  mailEscriu-nos a atenciociutadana@manlleu.cat
  TelèfonTruca'ns al 93 850 66 66 i recollirem la teva incidència
  PresencialVine a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pl. Fra Bernadí, 6 1a planta)

  

Aquí podeu consultar totes les incidències rebudes l'any 2018 i l'estat de la seva resolució*

No es publicaran en cap cas les dades personals ni altres informacions sol.licitades que corresponguin a la gestió de tramitacions pròpies amb l'Ajuntament o informacions que s'hagin resolt directament.

Incidències > PATINETS

Via pública: altres

Historial dels estats

 • Petició

  24/08/2019

  AQUEST CAP DE SETMANA, EL MEU NEBOT I JO VAM ESTAR A PUNT DE SER ATROPELLATS PER 2 NOIS AMB PATINET QUE ANAVEN A MOLTA VELOCITAT PER LA VORERA, BAIXANT DE LA PLAÇA DEL MERCAT MUNICIPAL, AMB LA CANTONADA DE L'AVDA. DE ROMA, EN EL PUNT CONCRET ON ESTÀ LA PERFUMERIA RAQUEL SALA. LA GENT QUE HO VA VEURE VA COMENTAR QUE AIXÒ PASSA CADA DIA I QUE SÓN ELS MATEIXOS NOIS DE SEMPRE, DE FET, 10 MINUTS MÉS TARD, VA OCÓRRER EL MATEIX, EN EL MATEIX PUNT, PERÒ ERA UN ALTRE NOI QUE TAMBÉ ANAVA AMB PATINET PER LA VORERA I VA ESTAR A PUNT D'ATROPELLAR UN MATRIMONI GRAN QUE ES VAN TROBAR EN LA MATEIXA CANTONADA. CREC QUE S'HAURIEN DE PENDRE MESURES, QUE LA GUÀRDIA URBANA PASSÉS PER AQUESTA ZONA I INFORMÉS ALS NOIS QUE VAN AMB PATINET DE QUE NO PODEN ANAR RÀPID PER AQUESTES VORERES ESTRETES I CANTONADES ON TRANSITA MOLTA GENT I NO HI HA VISIBILIT

 • En curs

  26/08/2019

  Resposta Ajuntament:

  Gràcies per informar-nos de la incidència. Hem passat l'avís a la Policia Local, per tal que prenguin les mesures oportunes.

 • Finalitzada

  27/08/2019

  Resposta Ajuntament:

  Els patinets i ginys elèctrics són cada cops més habituals circulant pels carrers de les nostres ciutats i provocant queixes dels usuaris de la via per la circulació d’aquests tipus de vehicles, tant per les voreres con per les calçades, i el problema sorgeix perquè no hi ha una legislació de patinets elèctrics a nivell estatal (actualment el Govern ja prepara un Real Decret sobre Vehicles de Mobilitat Personal -VMP-) que ajudarà molt en la resolució d’aquest conflicte. La manca d’aquesta normativa fa que siguin els Ajuntaments els que a través de les seves Ordenances Municipals regulin l’ús d’aquests vehicles en la seva població i en l’actualitat MANLLEU, com la immensa majoria dels municipis de Catalunya, no te regulada la circulació d’aquest tipus de vehicles. No obstant prenen nota de la seva queixa, i en la mesura del possible, informarem als conductors per tal de extremar la precaució.

Data de modificació: 20/02/2018 11:11:08

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter