Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

El #repteManlleu és una campanya ambiental que es planteja al municipi per reciclar més i destinar els estalvis econòmics a la compra d’equipaments per l’Hospital Sant Jaume.

Imatge reciclable

A Manlleu reciclem força bé però encara portem molts residus reciclables a l’abocador que es podrien recuperar si tothom triés millor les deixalles a casa i les posés dins dels contenidors de recollida selectiva. Dur residus a l’abocador és l’opció més cara, a banda que contamina.

En canvi reciclar també té cost però és menor, per això si separem millor generarem un estalvi econòmic que destinarem a l’Hospital Sant Jaume. Aquest és el #repteManlleu que a Manlleu ens proposem d’assolir entre els mesos de juliol i desembre de 2018.

Com participar-hi?

  • Segueix les instruccions del tríptic que hem enviat a totes les llars (veure documents adjunts) per reciclar al màxim, ja sigui utilitzant bé els contenidors de recollida selectiva o portant residus a la deixalleria. Assegura’t de llençar només una bossa petita/setmana als contenidors verd fosc (rebuig) ja que tot el que s’hi tira va a l’abocador. Per afavorir-ho, en alguns punts concrets del nucli urbà instal·lem 15 nous contenidors de rebuig que tenen una boca molt reduïda.
  • Per cada vegada que portis residus a la deixalleria et timbrarem el passaport reciclador i el tercer cop que vinguis et regalarem una entrada gratuïta per la piscina municipal. Entre totes les persones que hagin obtingut una entrada a final d’any sortejarem un val per import de 128,50€ (import de la taxa de deixalles 2018).
  • Participa al concurs Instagram publicant una foto amb l’etiqueta #repteManlleu relacionada amb els residus i el medi ambient a Manlleu i a Osona i podràs guanyar una càmera Gopro Hero (2018). Només fins el 20 de juliol.
  • Anima amics, veïns i familiars a participar: és fàcil, té sentit i tots hi guanyem!

Data de modificació: 27/06/2018 10:05:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter