Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Atmosfera

 


Dades meteorològiques de Manlleu

 

Si esteu interessats en conèixer qualsevol dada meteorològica d’un dia o període de temps en concret (vent, pluviometria, temperatures...) disposeu de dues vies:

  • Servei Meteorològic de Catalunya. Per sol·licitar dades meteorològiques podeu contactar amb el Servei Meteorològic de Catalunya a través del correu electrònic: dades@meteocat.com. En cas de necessitar un certificat cal demanar-ho en el correu. També us podeu posar en contacte amb el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament el qual us pot facilitar el tràmit.
  • Meteo Manlleu - El temps en directe. Meteo Manlleu és un web que dóna dades meteorològiques de Manlleu a temps real, i es poden consultar resums i gràfiques: www.meteomanlleu.net. El web està connectat a una estació meteorològica automàtica privada de Manlleu. L'estació està acreditada per Meteoclimàtic.

 


Informació sobre l'ozó troposfèric

 

Durant l’estiu, les altes temperatures fan augmentar sovint la concentració d’ozó per sobre de 180 µg/m³, un límit anomenat "llindar d’informació a la població". Quan això succeeix, l'Ajuntament ho fa públic amb l'objectiu de prevenir problemes de salut als col·lectius més sensibles: persones amb problemes respiratoris, gent gran, dones embarassades i infants.

Quan es produeixen episodis de contaminació per ozó  i durant les hores de més calor (12 - 18h), s’aconsella als col·lectius més sensibles d'evitar fer esforços físics o romandre llargues estones a l’aire lliure.

El Departament Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya informa dels dies que s'ha superat el llindar d'informació a la població (180 µg/m³) a: http://www.gencat.cat/mediamb/qaire/ciozo.htm

 

 


Dades de qualitat de l'aire

 

(Contingut en revisió)

Data de modificació: 21/06/2016 09:08:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter