Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Podeu contactar amb nosaltres a jovent@manlleu.cat 

Hola jove! Vols saber quines activitats es fan a Manlleu aquest estiu per a joves d'entre 13 i 17 anys?

 

Activitats per joves estiu 2018

 

 

Vols saber quines activitats es fan aquest estiu a Manlleu per nens i nenes de 3 a 12 anys? 

Activitats d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys 2018

 

Obertes les preinscripcions 2018 als camps de treball que organitza l'Agència Catalana de Joventut

 

Dilluns 9 d'abril s'obren les preinscripcions als Camps de treball 2018

 

El període per preinscriure’s als programes de camps de treball a Catalunya per a joves catalans, camps de treball a Catalunya d’intercanvi amb la resta de l’estat, així com per a la oferta de places de camps de treball a altres CCAA, és del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia)

 

PORTAL PREINSCRIPCIONS: http://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions/

 

Com cada any disposeu de la informació general, oferta i preinscripcions als Camps de treball al JOVE.CAT

 

 

Servei de bus nit el dia 10 de febrer  per tornar del Carnaval de Torelló 

 

 Cartell bus nit carnaval 2018

 

 

 

Oberta la convocatòria de beques remunerades per a pràctiques a l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

 

Està oberta la convocatòria de beques remunerades per a pràctiques a l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed). Aquesta convocatòria contempla l’atorgament de vuit

beques de formació pràctica per al període gener-desembre 2018.

 

Poden presentar-s’hi joves amb titulació superior en els següents àmbits:

 

*   Polítiques euromediterrànies

*   Programes regionals euromediterranis i recursos euromed

*   Món àrab i mediterrani

*   Desenvolupament socioeconòmic

*   Cultura i societat civil

*   Gènere

*   Comunicació

*   Suport institucional i relacions euromediterrànies

 

Les candidatures es poden presentar fins al dimarts 31 d'octubre de 2017 (18h).

 

+ info

 

 

Nou catàleg de tallers gratuïts destinats als centres de secundària

 

tallers centres secundària curs 2017/2018

 

L’Oficina Jove d’Osona i l’Oficina VicDones Siad-Osona presenta el catàleg de tallers gratuïts destinats a l’alumnat dels centres de secundària de la comarca d’Osona. Són tallers pensats per treballar amb l’alumnat adolescent des d’una perspectiva de gènere i inclouen la prevenció de conductes de risc, la construcció de la identitat de gènere o la sexualitat, així com eines per donar resposta als dubtes de feina, aspectes legals o Garantia Juvenil. Aquest any, com a novetat, els tallers incorporen una línia de formació al professorat, professionals del món de la joventut i/o AMPA.

Els tallers els poden sol·licitar els centres educatius fins al 30 de novembre de 2017. Hi ha un màxim de sessions per adjudicar gratuïtament i un cop esgotades s’entrarà en llista d’espera.

+ info clicant a sobre la imatge i/o a clicant aquí

 

 

Publicada l'Ordre que regula la concessió de subvencions per al Programa TLN Mobilicat.

 

subvencions Programa TLN Mobilicat

  

Aquest programa és previ a pràctiques professionals a països europeus i ofereix orientació i capacitació lingüística i intercultural als joves participants.

El passat 14 de juliol es va publicar al DOGC l'Ordre TSF/151/2017, d'11 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al Programa TLN Mobilicat.

L'objectiu general del Programa és facilitar la inserció laboral estable a joves inscrits i en situació de beneficiari al Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil en data immediatament anterior a l'inici de l'actuació per mitjà de la millora del perfil professional i de les competències personals claus realitzant períodes de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d'estats membre de la Unió Europea.

El Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 es desenvolupa en el marc del Fons Social Europeu (FSE) per al període 2014-2020 amb l'objectiu de posar en marxa els sistemes de Garantia Juvenil i amb la finalitat de lluitar contra la desocupació entre les persones joves.

El Programa TLN Mobilicat s'emmarca en la mesura relativa als programes de mobilitat per a la millora de les competències professionals.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc d'aquesta Ordre, impulsa la línia de subvencions del Programa TLN Mobilicat, que oferirà serveis d'orientació i capacitació lingüística i intercultural als participants, com a elements previs i preparatoris per a l'adquisició d'experiència laboral pràctica en un país de la Unió Europea.

Un cop superada la fase de preparació i la capacitació es realitzarà un període de pràctiques professionals no remunerades a països de la Unió Europea.

Properament es publicarà al DOGC la Resolució de la convocatòria corresponent, que indicarà els terminis de sol·licitud i període d'actuació.

+ info

 

Activitats estiu

 

practiques

   Programa Territori Jove

 Territori jove

Territori Jove és un projecte que pretén facilitar l'accés als joves en el seu medi, promovent la generació de dinàmiques relacionals que afavoreixin la corresponsabilització del/la jove, la promoció dels seus recursos personals i el seu creixement com a persona, especialment d'aquells nois i noies que es troben en situacions de risc social.

Data de modificació: 07/06/2018 14:18:56

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter