Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

La piscina coberta tancarà per obres i tasques de manteniment del 30 de juliol al 19 d’agost

170207 piscina

S’adequaran les dutxes dels vestidors i es farà el manteniment i buidatge del vas petit.

Com cada principi d’agost, la piscina coberta tancarà les portes per poder dur a terme les tasques de manteniment anuals i les desinfeccions obligatòries de les instal·lacions. A més dels manteniments, es substituirà el terra de les dutxes del vestidor femení i es buidarà la piscina petita.

Durant aquests dies en que la piscina coberta restarà tancada, s’instal·laran sureres durant les primeres hores del matí, de 10 a 12h, a la piscina d’estiu, per poder garantir que aquells banyistes que ho vulguin puguin nedar amb més comoditat.

 


 

La piscina d'estiu ofereix un espai amb moltes possibilitats pels banyistes, on podran gaudir d’un gran espai de gespa natural, dues piscines (una gran i una petita), uns vestuaris, dutxes, i un bar. Els socis de la piscina podran disposar de piscina exterior i de la piscina coberta durant tot l’estiu.

La piscina d’estiu oferirà els seus serveis als casals d’estiu del poble, com també per a altres entitats que ho demanin prèviament.

El recinte està obert durant tota la temporada d'estiu amb un horari de les 10h del matí fins a les 20h de la tarda cada dia.

Data de modificació: 25/07/2018 13:27:46

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter