Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Lab. Espai de Coworking

El LAB. Espai coworking de Manlleu és un equipament dirigit a persones emprenedores i empreses que busquin un lloc on treballar de forma fixa o ocasional. Vol ser un espai de trobada, de treball compartit i també un laboratori d'idees i d'oportunitats. Treballa en un espai ampli i lluminós, amb facilitat d'aparcament, cuina office i terrassa.

Lab. Espai de coworking disposa de vuit llocs de treball fixes. Les persones a qui se'ls assigini una d'aquestes places fixes disposaran d'accés les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana. L'espai compta amb diversos llocs de treball per a ús ocasional de l'espai.

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu té a l'equipament un punt d’atenció dels serveis d'Empresa, Emprenedoria Economia Social i Solidària (ESS).


 

 

El Lab. Espai de Coworking Manlleu és més que la compartició física de l’espai. Implícitament, representa un model de treball autogestionat, col·laboratiu i flexible, basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius, valors i relacions entre els seus membres. La compartició de coneixements, idees i ajuda haurien de permetre generar sinergies superiors al treball aïllat de les empreses i les persones emprenedores. Una interacció dinàmica i participativa entre empreses i projectes empresarials que ha de possibilitar la creació de llocs de treball, l’aparició de noves iniciatives empresarials i innovació en termes de desenvolupament local i promoció econòmica.

 


 

La inauguració de l'espai es farà el proper dijous 27 d’abril, entre les 17:00 i les 19:30h

Les persones interessades en ocupar un dels vuit llocs de treballs fixes ja poden presentar la seva sol·licitud a través de l'apartat de tràmits de l'Ajuntament de Manlleu.

170420 inauguració_lab

La reconversió de l’antiga biblioteca de Gràcia Mossèn Blancafort en el nou Lab. Espai de Coworking Manlleu és ja una realitat. El canvi d’ús de l’equipament, una necessitat recollida tant al FES Manlleu com mitjançant el servei d’empresa i emprenedoria de l’OPE, ha estat coconstruït a través d’un procés participatiu entre les persones interessades en la reconversió de l’espai i l’Ajuntament de Manlleu.

 

Per a més informació:

Lab. Espai Coworking Manlleu
C/Prior Tarafa 11
93 782 71 61
empresa@manlleu.cat

Imatges relacionades

Lab Manlleu

Enllaços relacionats

Data de modificació: 21/04/2017 10:56:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter