Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Programes ocupacionals

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Treball als barris

El programa pretén donar resposta a les problemàtiques socials, econòmiques i urbanístiques detectades al barri; connectar el barri a la resta de Manlleu; i millorar la qualitat de vida i la convivència dels manlleuencs i manlleuenques mitjançant actuacions en l’habitatge, l’espai públic i els equipaments, a més de programes de desenvolupament social i econòmic.

Fem Ocupació per a joves

L’objectiu d’aquest programa és la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre d’altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball. Les persones participants en el programa reben, doncs les actuacions ocupacionals d’experiència professional mitjançant contracte laboral; formació vinculada al contracte de treball; i orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Programa 30+

L’objectiu d’aquest programa és la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i  més, preferentment d’entre 30 i 45 anys i baix nivell formatiu, proporcionant-los, entre d’altres, recursos,  la  formació  i  competències  necessàries  per  ocupar  un  determinat  lloc  de  treball.

FOAP  

El programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries té com a objectiu oferir a les persones treballadores, preferentment desocupades, una formació ajustada a les necessitats reals del mercat de treball i afavorir la productivitat i competitivitat de les empreses , així com també la qualificació i promoció de les persones treballadores. Aquest aprenentatge conjuga la teoria amb la pràctica i es realitza un període de pràctiques a l’empresa. 

 

Tots aquests programes i projectes estan subvencionats i compten amb el suport de:

Logos sub

Data de modificació: 29/12/2016 10:18:52

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter