Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

AODL d'Eficiència energètica i sostenibilitat

Treballar transversalment programes i projectes d’eficiència energètica, estalvi energètic i energies renovables i especialment potenciar el desenvolupament i l’aplicació del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat de Manlleu.

AODL d’Innovació pública de desenvolupament local

L’objectiu general d’aquest nou pla de treball segueix essent la introducció de la innovació pública, i per tant de formes més adaptades a les noves demandes, necessitats i potencialitats d’un entorn i context dinàmics i plurals, a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) de l’Ajuntament de Manlleu en les seves relacions internes i externes de servei en termes de desenvolupament local i ocupació.

AODL de Nous projectes de desenvolupament local

Dissenyar, planificar, executar i actualitzar nous projectes de desenvolupament econòmic i social local, amb cooperació amb actors públics i privats i amb l’objectiu de generar ocupació i nova activitat econòmica, millorant el benestar de la ciutadania.

AODL d’Ocupació i competitivitat

Pretén contribuir a tenir unes empreses més competitives i innovadores de manera que  aquestes puguin ser el motor de generació d’ocupació i així les persones que treballen mantinguin la seva ocupació i les que estan a l’atur  puguin accedir a un lloc de treball.

També donar suport a les microempreses que tenen una estructura molt reduïda que provoca que necessitin un acompanyament en la gestió empresarial en general i un assessorament més personalitzat i no tant especialitzat i fomentar noves formes de relació a través de la cooperació i noves formes de finançament.

 

Tots aquests programes i projectes estan subvencionats i compten amb el suport de:

Logos sub

Data de modificació: 29/12/2016 10:17:24

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter