Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Finestreta Única Empresarial


La Finestreta Única Empresarial (FUE), és el punt de referència únic de les empreses, emprenedors i intermediaris en la seva relació amb l'administració. Es basa en un model de relació integrat d'atenció que permet a l'empresariat poder realitzar les seves gestions administratives i tràmits, independentment de qui en sigui l'ens responsable.

La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica.
Aquesta eina serveix per identificar quins tràmits calen per a desenvolupar qualsevol activitat professional independentment de l'administració competent. A partir del tipus d'activitat i la ubicació, l'eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l'ordre en què s'han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar. Amb aquesta eina, l‘Ajuntament ofereix informació d'aquells tràmits necessaris per portar a terme l’activitat que no són de la seva competència.


.
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona
  • AMI
  • Premis AOC
  • Infoparticipa

manlleu, capital del Ter