Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Música - La iaia presenta “Tornar a ser u”. Concert a la carta

16 de març de 2018

-El trio actuarà a l’Espai Rusiñol en una actuació on seran els espectadors qui escolliran les cançons del repertori. Utilitzant l’etiqueta #laiaiamanlleu a Twitter i Instagram, els seguidors del grup proposaran les cançons, des dels “hits” fins a cançons que no entren habitualment en un directe. El concert promet ser una nit plena de sorpreses que la banda osonenca ha preparat a consciència.  El concert també és el bateig d’aquest grup de referència de la música osonenca a Manlleu on, fins ara, no havia actuat.

-El tercer disc «Tornar a ser u (autoeditat, 2017)» consolida a la Iaia i és una mostra d’originalitat i maduresa musical. L’amor i la superació personal formen part de l’imaginari del nou disc. Després de la màgia i la fantasia de les cançons d’On és la màgia? (Música Global, 2014), el grup fa un nou pas endavant i abandona els sintetitzadors i l’electrònica. Un àlbum on fugen de la felicitat absurda i mostren un cert malestar, sempre des d’una òptica optimista.

 

 

 


Horari
22 h

Preu
12€

Inscripcions
Reserva d’entrades per a socis de l’Ateneu i del Teatre Centre al correu info@ateneumanlleu.cat (indicant nom del soci i/o socis i nombre d’entrades)

Organització
Associació Cultural Pro-Ateneu Manlleu

Col·labora: Teatre Centre Manlleu

On es fa

UbicacióTeatre - Espai Rusiñol

Email:info@ateneumanlleu.cat

Web:www.ateneumanlleu.cat

Data de modificació: 12/02/2018 18:01:39

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter