Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Formació en línia gratuïta

El programa de Formació en línia AULA MENTOR, obre una nova convocatòria de cursos gratuïts. A diferència de l'oferta formativa habitual de l'Aula Mentor, aquests cursos són gratuïts, tenen places limitades tenen una data concreta d'inici i de final. Les persones interessades es poden inscriure a través del servei d'Aula Mentor Manlleu del 12 al 15 de febrer. El nombre de places ofertades per a cada curs està limitat a 50 i s'assignaran per rigurós ordre d'inscripció. Els cursos s'iniciaran el 19 de febrer.

A continuació podeu veure una descripció dels cursos ofertats en aquesta convocatòria. Si esteu interessats en alguna d'aquestes formacions, contacteu amb el servei d'Aula Mentor Manlleu.

 

Iniciación a Salesforce +Info (PDF)
SalesForce és un conjunt de programes amb la finalitat de gestionar la relació amb els clients, el que al món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs té una durada de 4 mesos.

Finanzas personales: planificación, control y gestión +Info (PDF)
Aquest curs planteja un sistema de pressupostació i seguiment de les finances familiars, així com alternatives per a l'estalvi en funció de les expectatives de l'inversor. El curs intenta donar les claus per aconseguir una situació financera sostenible. Aquest curs té una durada de 2 mesos.

Iniciación a las matemáticas +Info (PDF)
Repàs de conceptes matemàtiques bàsics: números naturals i decimals, mesura de temps, angles, fraccions, proporcions, percentatge, geometria i tècniques de càlcul i interpretació de gràfiques. Aquest curs té una durada de 2 mesos

Iniciación a la física +Info (PDF)
Conceptes i principis fundamentals del mètode científic, la cinemàtica, la dinàmica i les diverses formes d'energia. Aquest curs té una durada de 2 mesos


On es fa

UbicacióAula Mentor
  • Adreça Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila 1.
  • Codi postal 08560
  • Municipi Manlleu
  • Telèfon 93 851 50 22
  • Email manlleu@aulamentor.es


Imatges relacionades

mentor obert

Enllaços relacionats

Data de modificació: 20/02/2018 15:47:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter