Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

1 plaça tècnic/a mitjà en psicologia OPO 2017

AVÍS: En data 14 de febrer de 2019 s'han procedit a rectificar les bases específiques de la convocatòria, atès que s'han detectats errors en el temari que figura a l'Annex I d'aquestes bases. Concretament, en el tema 19 hi havia una falta ortogràfica en la Llei 5/2008; i els temes 42 i 58 estaven repetits, motiu pel qual s'ha canviat el redactat d'aquest últim a fi de que el programa de temari contingui els 60 temes que, com a mínim, han de configurar el programa del procés selectiu d'acord amb el grup de classificació (A2) al que correspon la plaça convocada. El redactat de les bases rectificades consta publicat al tauler d'anuncis de la corporació, així com en l'apartat web que correspon a aquest procés selectiu.  

Així mateix, aquest Ajuntament procedirà a publicar novament en els Butlletins i Diaris oficials aquesta rectificació, amb la qual cosa properament s'ampliarà el termini per presentar instàncies per accedir a la convocatòria.

Destaquem que aquells aspirants que ja han presentat les seves sol·licituds no caldrà que les tornin a presentar, sinó que les sol·licituds ja presentades es tindran en compte i s'examinaran en el moment de redactar i publicar el Decret d'ademsos/es i exclosos/es provisionals, una vegada finalitzi l'ampliació del termini de presentació d'instàncies.

Per qualsevol dubte relacionat amb el procés selectiu, es poden posar en contacte amb el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Manlleu. Etiqueta Informació
Estat de la convocatòria Pendent de publicació
Calendari previst
Bases específiques bases-especifiques-rectificades.PDF (269,65 KB)Bases específiques rectificades
Data d'inici presentació sol·licitud
Data final presentació sol·licitud
Anunci convocatòria boe-a-2019-35-tecnic-psicologia.pdf (209,7 KB)Anunci BOE
Admesos i exclosos Provisional
Definitiu
Resultat de les proves
Publicació de nomenament BOPB

Data de modificació: 15/02/2019 11:09:36

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter