Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/9/2016

Manlleu rep dues Flors d’Honor en l’acte de lliurament de distincions a les Viles Florides

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Manlleu ha rebut dues Flors d’Honor dins del moviment Viles Florides, moviment impulsat per la CHOC (Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya).

Viles Florides va néixer per fomentar  la millora dels espais verds a tots els nivells, des de les infraestructures públiques com els espais d’àmbit particular, passant per escoles, casals, centres cívics, comerços, restaurants, balcons domèstics... amb l’objectiu de contribuir  a una Catalunya més florida a través del foment dels espais verds tant en l’àmbit públic com en l’àmbit privat.

El jurat de Viles Florides atorga cada any un distintiu, la Flor d’Honor, a aquells municipis  que participen a la iniciativa i destaquen pel seu compromís  amb els espais verds i la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats i la millora de l’espai urbà.

El jurat va venir a Manlleu el dimarts 7 de juny per valorar els espais verd i florits de Manlleu i veure les accions que l’Ajuntament treballa respecte aquest tema. Van tenir en compte, com d’altres anys, la conserva, la millora i l’ampliació de les zones verdes de Manlleu, les activitats que es fan en els horts urbans i ecològics, la millora dels boscos de ribera, les activitats naturals que les escoles fan cada any a l’Arborètum i al passeig del Ter...

El passat divendres 16 de setembre, al Parc Nou d'Olot, es va celebrar l’acte de lliurament dels guardons al qual hi va assistir en reconeixement de Manlleu Carme Trillas, regidora de Participació Ciutadana. En l’acte de lliurament de distintius es va reconèixer Manlleu juntament amb 89 municipis catalans com a vila florida. En aquest acte també hi van participar altres viles que estan treballant per incorporar-s’hi properament.

Aquesta acció s’inspira en el concurs Villes et Villeges Fleuris, que se celebra a França des de fa més de 50 anys.

Per trobar més informació podeu consultar http://www.vilesflorides.cat/


Imatges relacionades

160919 viles florides obsequi
160919 viles florides lliurament

Data de modificació: 20/09/2016 13:05:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter