Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/9/2016

Arrenca el nou curs de la Coral de Músiques de Manlleu

El dissabte 1 d’octubre la Coral de Músiques de Manlleu, amb seu al Mercat Municipal, organitza una jornada de portes obertes.

La Coral de Músiques de Manlleu enceta un nou curs. La coral infantil,  oberta als nens de 6 a 12 anys, participa del projecte Clavé XXI, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l’Ajuntament de Manlleu. Aquesta és una iniciativa social que a partir del cant coral busca fomentar la inclusió social d'infants i joves. 

Els assaigs de la coral tenen lloc tots els dissabtes al matí a l’Aula del Mercat Municipal, i durant tot l’any, la coral participa en diferents esdeveniments culturals de Manlleu com la cantada de nadales o les Caramelles. El curs finalitza amb un concert al Palau de la Música Catalana de Barcelona, on hi participen més de 1200 nens i nenes d’arreu de Catalunya. 

El proper dissabte dia 1 d’octubre d’11 a 13h tindrà lloc el 1r assaig d’aquest nou curs, un assaig obert a tothom qui vulgui anar a veure i conèixer la coral o als nens i nenes que vulguin provar-ho. 

Per a inscripcions cal posar-se en contacte amb el servei d’educació de l’Ajuntament de Manlleu per correu educació@manlleu.cat o bé al telèfon 93 851 50 22 (matins) o adreçar-se el mateix dia 1 d’octubre a l’Aula del Mercat Municipal.


Data de modificació: 20/09/2016 10:11:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter