Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/12/2018

Els Reis de l'Orient instal·laran el Campament Reial sota el Pont de Can Molas per rebre als nens i nenes de Manlleu

El campament estrena nova ubicació i es podrà visitar durant el dissabte 5 de gener de 10 a 12 h i de 15:30 a 18:30 h.

Els patges reials, amb el suport de l’AEIG Arrels de Manlleu, han preparat activitats pels nens i nenes que visitin el seu campament el dia 5 de gener. La mainada podrà entregar les seves cartes i conèixer els Tres Reis de l’Orient al matí (de 10 a 12 h) i a la tarda (de 15:30 a 18:30 h). En cas de pluja, el campament s’instal·larà a la Salle.

Al campament hi haurà diversos tallers al matí i taller de fanalets i berenar amb xocolata a la tarda. Al mateix espai, com a novetat, aquest any hi haurà un patge astrònom que seguirà l’estrella polar i també patges escaladors, capaços de colar-se a les cases més complicades. Durant tot el dia es donaran caramels aptes per persones celíaques o amb qualsevol tipus d’al·lèrgia.

A 2/4 de 7 de la tarda els tres Reis es prepararan per la rua, que començarà a les 19 h, al Passeig de Sant Joan cruïlla amb el carrer Arnald de Corcó. La cavalcada anirà cap a la plaça Fra Bernadí passant per l’Avinguda de Roma, els carrers Vilamirosa, Doctor Oliveras i Baixa Cortada. Un cop a la plaça Fra Bernadí, Ses Majestats faran el discurs oficial i es donarà per tancada la cavalcada de Reis. Durant la rua no es tiraran caramels per motius de seguretat.


Imatges relacionades

181228 reis cartell+recorregut.jpg

Data de modificació: 28/12/2018 11:37:35

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter