Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

11/12/2018

Espectacle teatralitzat de portes obertes del Teatre Centre Manlleu

El divendres dia 28 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc al Teatre Centre un espectacle teatralitzat que obrirà les portes del teatre municipal al públic.

El divendres dia 28 de desembre, Associació Teatre Centre presentarà l''Espectacle teatralitzat de portes obertes del Teatre Centre'. 

Aquest espectacle és gratuït i està obert a la ciutadania, però cal recollir una invitació a Can Puget, doncs l’aforament del teatre és limitat. Aquelles persones interessades en assistir a l’espectacle de portes obertes s’han d’adreçar a Can Puget del 17 al 21 de desembre, en horari de 8 a 15h, i recollir una invitació amb fila i seient assignat. Les invitacions es lliuraran segons ordre de demanda i cada persona podrà recollir-ne un màxim de 4. 

L’espectacle s’iniciarà al carrer, concretament a les Tres Creus, a 2/4 de 8 del vespre. Després els actors i actrius acompanyaran al públic (amb entrada) cap a l’interior del teatre. 

Com que l’aforament és limitat, s’habilitarà l’Auditori de l’antiga Caixa Manlleu per poder seguir en directe l’espectacle que tindrà lloc dins el teatre. L’accés a l’auditori anirà també amb entrada, gratuïta, i recollida també a Can Puget.      

L’Associació Teatre Centre ha donat pocs detalls d’aquest espectacle, i només podem avançar que serà un acte que comptarà amb la participació de molts actors i actrius manlleuenques i que el riure hi està assegurat. 

Per aquelles persones que no puguin assistir a l’espectacle, l’endemà, el dissabte dia 29 de desembre, d’11 del matí a 1 del migdia es farà una jornada de portes obertes al teatre que permetrà visitar la part ja acabada de l’equipament.   

 


Imatges relacionades

181211 cartell_portes_obertes.jpg

Data de modificació: 13/12/2018 13:41:15

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter