Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/9/2016

Najat El Hachmi destaca el paper de l'escola en el procés d'arrelament dels nouvinguts

L’escriptora Najat El Hachmi, acompanyada de l'alcalde, Àlex Garrido, va ser l’encarregada de donar la benvinguda al nou curs escolar a Manlleu amb la xerrada “Una escola on arrelar”. La conferència va tenir lloc divendres passat a la Sala d’Exposicions de Can Puget davant d’unes 180 persones, la majoria de les quals, representants de la comunitat educativa de Manlleu.

El Hachmi va convertir el seu parlament en la lectura d’un text literari en què a més de recordar la seva infància va aportar la reflexió sobre el paper que té l’escola en l’arrelament de la immigració. 

L’escriptora va traslladar-se quan era petita de Nador a Vic, i recorda com les professores que va tenir en els seus primers anys la van ajudar a conèixer la llengua catalana i a sentir-se una més.

L’alcalde i regidor d’Educació de Manlleu, Àlex Garrido, va aprofitar la intervenció prèvia de presentació d’El Hachmi per destacar el Projecte Educatiu de Ciutat iniciat fa uns mesos i que ja ha definit alguns dels seus projectes. El batlle de Manlleu va destacar que s’ha de posar en valor la feina feta en el PEC i que s’ha de seguir treballant i mantenir la línia que porten fins ara.

Notícia completa a: www.elter.net 

 


Imatges relacionades

160913 inauguració_curs_escolar

Data de modificació: 13/09/2016 13:55:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter