Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/11/2018

Manlleu celebra la 27a edició de la cursa atlètica “córrer per córrer”

La cursa serà el proper diumenge dia 11 de novembre a les 10 del matí a la pista d’atletisme de Manlleu i tindrà el mateix recorregut de 10 km de cada any.

El proper diumenge 11 de novembre, se celebrarà la 27a edició de la clàssica “Córrer per córrer”, organitzada pel Club Olímpic Manlleu. 

El punt de sortida d’aquesta cursa atlètica popular de 10km serà la pista d’atletisme, just al costat del Pavelló municipal d’Esports, i l’hora de sortida és a les 10 del matí. 

El recorregut de 10km, majoritàriament per pista, transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció a la Gleva, passant per espais com La Moreta o el camí vora Ter. La cursa comptarà amb un punt d’avituallament a la meitat del recorregut i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors (pavelló). 

La inscripció a la cursa és totalment gratuïta fins el divendres dia 9 de novembre a les 12 de la nit, moment en que es tancaran les pre-inscripcions. El mateix diumenge, 11 de novembre, la inscripció tindrà un cost de 4 €. Al finalitzar la cursa hi haurà un esmorzar popular per a tots els participants. 

Les inscripcions es poden fer a través del lloc web www.olimpicmanlleu.cat  En aquesta mateixa pàgina web es podrà consultar el recorregut i els resultats.


Imatges relacionades

181105 correr-x-correr.jpg

Data de modificació: 05/11/2018 13:45:34

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter