Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

3/6/2016

La Setmana de l’Energia arriba a Manlleu

El diumenge 5 de juny comencen les activitats organitzades per l’Ajuntament de Manlleu per a la celebració de la Setmana de l’Energia, destinades al públic familiar i a les empreses.

La primera activitat és el taller ‘Pedala amb energia i prepara’t un granissat boníssim’ per sensibilitzar i promoure en l’ús de les energies renovables. És una activitat familiar en la que es tracta de fabricar granissats amb petits electrodomèstics que funcionen amb l’electricitat generada pedalant a dues bicis generadores. Aquest taller tindrà lloc com a activitat complementària al ‘Dinar dels llençats’ que es farà al matí a la plaça del Mercat Municipal.

El 14 de juny a les 19.30h a l’Ateneu Manlleu tindrà lloc una xerrada – col·loqui on es podrà conèixer i parlar amb la gent de Som Energia i Eticom–Som Connexió, dues  cooperatives de consum sense afany de lucre, dedicades a la comercialització d’energia verda i telecomunicacions, respectivament.

També s'ha organitzat una nova sessió dels ‘Cafès eficients. Vols entendre la factura de l'electricitat i estalviar diners en el teu comerç?' És una Xerrada-cafè dirigida a comerços, oficines i altres establiments on es donarà la informació bàsica per a entendre la factura de la llum, saber com es pot millorar la contractació i reduir-ne l'import.

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya.

Activitats organitzades per l'Oficina de Promoció Econòmica en el marc del Projecte de suport i dinamització a l’Economia Social i Solidària,el Programa de suport al desenvolupament local del SOC i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'ICAEN.

Més informació a l’Agenda de l’Ajuntament de Manlleu i a la web de l’ICAEN.


Data de modificació: 22/06/2016 13:05:45

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter