Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/10/2018

Manlleu organitza una jornada participativa per a la Gent Gran

La jornada serà al Museu del Ter, el proper dissabte dia 27 d'octubre a partir d'1/4 de 10 del matí. Després del matí de treball es clourà la jornada amb un dinar comunitari a l'Embarcador del Ter.

La jornada participativa per a la gent gran de Manlleu es celebrarà el matí del dissabte dia 27 d'octubre al Museu del Ter. En el marc de la jornada es presentarà la Diagnosi sobre la situació actual i de planificació dels serveis de promoció d'autonomia personal i atenció a la dependència. En la segona part de la jornada es farà treball en grups per definir i recollir les necessitats i aportacions de les persones assistents. 

L'objectiu d'aquesta jornada participativa és la recollida d'informació i de necessitats reals de la gent gran de Manlleu per poder incorporar-les i treballar-les en el pla operatiu dels propers anys. 

La participació a la jornada té un preu de 5 euros (inclou esmorzar i dinar) i cal inscriure's a l'ASVAT, a l'Associació de la Gent Gran de Manlleu (Centre Cívic Frederica Montseny) o a l'OAC de l'Ajuntament de Manlleu.  

 

 


Imatges relacionades

181008 jornada_gent_gran.jpg

Data de modificació: 08/10/2018 12:58:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter