Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/9/2016

Manlleu celebra la seva Festa de l’Esport amb la 2a edició de la 4xM solidària i diferents propostes esportives i comercials

La Festa de l’Esport serà el dissabte dia 17 de setembre. Les activitats es concentraran a la plaça Fra Bernadí de 4 de la tarda a 9 del vespre. En el marc de la festa es farà el lliurament dels guardons al Mèrit Esportiu i el celebrarà la 2a edició de la Marató per relleus solidària de Manlleu, la 4xM.

El proper dissabte 17 de setembre, la plaça Fra Bernadí acollirà una nova edició de la Festa de l’Esport manlleuenc. Des de les 4 de la tarda i fins les 9 del vespre es podrà gaudir de diferents propostes lúdiques i esportives, que complementaran la part més comercial de la festa, la 2a Fira del Corredor 4xM.

Enguany destaquen els actes atlètics lligats a la 2a edició de la Marató per Relleus solidària 4xM, organitzada pel Club Olímpic Manlleu i Òptica Torrents amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu.  

A les 4 de la tarda es celebrarà la Mini-marató infantil, que serà solidària amb la investigació de la Neurofibromatosis, mentre que a les 5 de la tarda serà el torn dels adults, amb la Marató per Relleus Solidària, enguany amb Osona Contra el Càncer. 

En la passada edició la 4xM, Marató per Relleus Solidària de Manlleu, va recaptar 4.190€ que van ser lliurats a l’Hospital Sant Joan de Déu, concretament en el seu àmbit d’atenció i investigació en nadons prematurs. 

Per inscriure’s a la cursa atlètica o per a més informació www.4xm.cat 

A més dels actes atlètics, també es podrà gaudir durant tota la tarda de diferents activitats esportives i lúdiques obertes a tothom a la mateixa plaça Fra Bernadí: Tastet d’esports, circuit de bicis, tirolina, inflables, escalada a les tres creus, demostracions pràctiques,...

Un dels actes centrals d’aquesta Festa de l’Esport serà l’entrega dels guardons al Mèrit Esportiu. Any rere any l’Ajuntament de Manlleu entrega aquests premis a aquells equips, clubs i esportistes que han assolit èxits esportius en la seva darrera temporada. També es fa entrega d’un guardó a persones vinculades al món de l’esport local a proposta dels mateixos clubs i associacions. L’entrega està prevista a les 6 de la tarda a la carpa principal, ubicada a la mateixa plaça Fra Bernadí. 

També en el marc de la Festa de l’Esport manlleuenc, l’endemà, el diumenge dia 18, la Penya barcelonista de Manlleu organitza la seva 5a caminada popular. La sortida serà a les 9 del matí des del local de la Penya al carrer St Jaume, 19 (preu inscripció 5 €). 

La Festa de l’Esport està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu, juntament amb les entitats i associacions esportives locals, i pretén ser una mostra i reconeixement a l’activitat física i esportiva que es realitza a Manlleu al llarg de l’any, i on hi intervenen i hi conflueixen diferents actors, tant públics com privats.


Imatges relacionades

160909 festa_esport

Data de modificació: 08/09/2016 09:53:45

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter