Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

28/9/2018

El GEM organitza la 28a edició de la Bicicims

La pedalada arrencarà el diumenge dia 7 d’octubre, a les 8 del matí, al Carrer Eduard Rifà amb Plaça Sanglas Alsina, i tornarà a resseguir alguns dels racons i paisatges més emblemàtics del nostre territori.

El proper diumenge dia 7 d’octubre a les 8 del matí arrencarà una nova edició de la clàssica Bicicims, organitzada pel Grup Excursionista Manlleu. La recollida de dorsals serà a partir de 2/4 de 8 del matí. 

El punt de sortida i arribada serà el Carrer Eduard Rifà amb la plaça Sanglas Alsina (davant de les piscines municipals). La pedalada està dirigida a ciclistes d’un nivell mitjà i alt, amants de la muntanya. La prova, no competitiva, uneix bicicleta i muntanyisme i per aquest motiu, les inscripcions es tanquen a 125 participants, evitant així les massificacions de ciclistes i evitant també que es malmetin els espais naturals per on passa el recorregut. 

Com cada any, el recorregut transcorrerà per pistes forestals, corriols i trialeres, i fins i tot alguns punts on s’ha de carregar la bici a coll. El recorregut d’enguany passa per propietats privades amb autorització de pas exclusiva pel dia de la prova. 

Els participants gaudiran d’un recorregut de 100 km i 3.500 metres de desnivell positiu. A l’arribada, tots els participants tindran servei de dutxa i servei per rentar les bicicletes. 

Més informació a www.bicicims.com


Imatges relacionades

180928 bicicims.jpg

Data de modificació: 28/09/2018 10:14:37

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter