Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/9/2018

Continuen les actuacions de millora del Vora Ter amb la construcció de la passera i l’arranjament de la zona dels Esqueis

Aquesta setmana la brigada municipal ha instal·lat bancs a la zona dels Esqueis i en pocs dies s’iniciaran les obres de la passera que unirà la zona de l’Embarcador del Ter amb la Devesa.

En el marc del procés participatiu del Vora Ter es van definir una sèrie d’accions a implementar com a millores, no només de la zona del passeig del Ter, si no de tot el Vora Ter, que inclou les 2 vores del riu. Augmentar el nombre d’espais amb accés directe al riu i poder creuar a la Devesa per tenir recorreguts circulars de passeig van ser dues de les propostes que en aquest darrer procés participatiu més es van prioritzar.

Abans d’estiu la brigada municipal ja va fer una neteja a fons del camí d’accés a la zona dels Esqueis (Vistalegre) i ara s’han instal·lat bancs on poder gaudir de les vistes i la proximitat del riu des de “l’altra banda” del passeig del Ter.

Si no hi ha cap imprevist, la propera setmana s’iniciaran les obres de construcció de la passera que creuarà el riu Ter a l’alçada de l’Embarcador. La passera tindrà una llargada de 73 metres i 4 d'amplada i serà inundable. Està previst que el termini d’execució de l’obra sigui de dos mesos.


Imatges relacionades

180927 banc_als_Esqueis.jpg

Data de modificació: 27/09/2018 11:15:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter