Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/9/2016

“Queviures”, espectacle de la cia De Parranda, al mercat del dilluns de Manlleu

El proper dilluns, dia 12 de setembre, a 2/4 de 12 del migdia, la cia. De Parranda sorprendrà a les famílies que visitin i comprin al mercat setmanal de la plaça Fra Bernadí amb el seu espectacle QUEVIURES, un espectacle que recupera l’encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris.

El proper dilluns, 12 de setembre, l’espectacle QUEVIURES, de la cia. De Parranda fomentarà la recuperació dels bons hàbits alimentaris des del mercat setmanal de Manlleu. A partir de 2/4 de 12 del migdia,  a la plaça Fra Bernadí, es podrà veure aquest espectacle que recupera l’encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris. 

L’espectacle és obert i gratuït i està adreçat sobretot a famílies i a públic infantil. La cia. adverteix que l’espectacle compta amb una botiga plena de paperines d’animació, cançons d’oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel; tot el necessari per a que les famílies i els petits de la casa passin una bona estona i aprenguin alguna cosa interessant sobre l’alimentació i el petit comerç.

L’activitat es realitza en el marc de la dinamització i promoció dels mercats setmanals de Manlleu que es fa des de l’ajuntament.  

El mercat dels dilluns es complementa amb el mercat KMO, un petit mercat d’agroproductors, situat a la Pl. Flama del Canigó i que ofereixe productes de proximitat i ecològics. L’horari de venda dels mercats setmanals i del mercat KM Osona és de les 9 a les 13h.


Imatges relacionades

160906 espectacle_queviures

Data de modificació: 06/09/2016 14:04:10

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter