Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/9/2016

Pintures a l’oli i escultures de llum a Can Puget

La sala de Can Puget acollirà alhora l’exposició de pintures a l’oli Remembrances, de Xavier Collelldemont, i una mostra de 20 escultures de llum de Miquel Collelldemont. L'exposició es podrà veure del 10 al 25 de setembre.

En aquesta exposició i sota el títol de Remembrances, Xavier Collelldemont, presenta una vintena de pintures a l’oli sobre records de viatges de fa anys i de temps passats. A les obres hi predomina la figura amb un estil de nova figuració. Els quadres de Xavier Collelldemont s’han caracteritzat sempre per un clar domini de l’espai i el color.

Remembrances compartirà espai amb les Escultures de Llum de Miquel Collelldemont. En aquesta exposició s’hi podrà veure una mostra d’unes vint peces en les que l’artista cerca noves formes i juga amb materials naturals i reciclats. Com diu el mateix artista: “El Led és un nou llum, perquè no crear-li un vestit nou?”

L’exposició es podrà visitar del 10 al 25 de setembre de 2016 a la sala d’exposicions de Can Puget en horari de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.


Imatges relacionades

Exposició

Data de modificació: 05/09/2016 12:14:34

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter