Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

1/9/2016

El Club Olímpic Manlleu posa en marxa un grup d’entrenament obert a tothom

A partir del dia 1 de setembre, tothom qui vulgui sortir a córrer d’una manera planificada i acompanyada, ho podrà fer de manera totalment lliure gràcies a l’acompanyament del Club Olímpic Manlleu

El Club Olímpic Manlleu posa en marxa una iniciativa esportiva per oferir, a tothom que ho desitgi, sortir a córrer de manera ordenada i acompanyada, i totalment gratuïta. Els entrenaments s’adaptaran a tots els ritmes i nivells dels participants, depenent dels objectius que tingui cadascú.

De moment, la iniciativa s’engega amb dos entrenaments alternatius per setmana. Durant una setmana serà el dilluns i el dimecres, i la següent setmana el dimarts i dijous. El punt de trobada serà davant del Pavelló municipal d’Esports de Manlleu, a les 8 del vespre.

A més de sortir a córrer, de manera quinzenal s’enviarà a cada participant un planning d’entrenament, per poder aconseguir l’objectiu que cadascú es proposi, amb la finalitat de completar els 10 quilòmetres de la cursa “Córrer per Córrer” amb el millor resultat personal.

Per tothom qui estigui interessat en la iniciativa, caldrà que s’enviï un correu electrònic a olimpicmanlleu@gmail.com, per que es pugui enviar la informació pertinent.

Per més informació, també es pot consultar a la pàgina web del Club: www.olimpicmanlleu.cat


Imatges relacionades

logo COM

Data de modificació: 01/09/2016 12:51:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter