Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/7/2018

Més de 600 persones han passat per la 8a edició del Festival de cinema a la fresca de Manlleu

Un passi gratuït al barri de l’Erm, una de les novetats d’enguany, va aplegar 200 espectadors. Les projeccions a Can Puget, que combinen cinema, música i sopars temàtics, han tingut una mitjana de 70 persones per sessió i s’han servit 250 sopars.


630 persones han assistit a les sessions de cinema dins del marc del 8è Festival de cinema a la fresca de Manlleu, organitzades per un col·lectiu de joves del municipi i amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu.

L’equip organitzador del Festival fa una valoració molt positiva d’aquesta vuitena edició, que ha comptat amb un augment d’espectadors i una millora en la organització de les diverses activitats. Una de les novetats d’enguany ha estat la projecció del film Coco a la plaça del Mercat Municipal de Manlleu, organitzada conjuntament amb l’Associació de veïns del Barri de l’Erm, que va aplegar unes 200 persones.

En aquesta vuitena edició s’ha consolidat el format de la mostra, oferint, durant cinc dimecres, als jardins de Can Puget, una proposta d’actuació musical, la projecció d’una pel·lícula i un sopar temàtic relacionat amb el film. 380 espectadors han participat d’aquesta activitat, amb una mitjana de 70 persones per sessió. L’empresa de Manlleu Sambucus ha servit uns 250 sopars. El Festival també ha comptat amb el suport de l’empresa manlleuenca Pilster, que oferia servei de Bar i ha col·laborat en el patrocini de l’esdeveniment. En la jornada inaugural del 27 de juny, també es va fer una sessió infantil amb la projecció de La vida d’en carbassó, amb 50 espectadors.

Un any més, la programació del Festival de cinema a la fresca de Manlleu s’ha caracteritzat per una programació de pel·lícules que s’allunya de les temàtiques habituals del cinema a l’aire lliure, amb propostes arriscades i úniques. En cada una de les sessions s’han fet votacions per conèixer les valoracions del públic i la pel·lícula amb una millor nota ha estat La vida d’en Carbassó. Entre les projeccions de nit per a públic adult, la pel·lícula més ben valorada ha estat Yo, él y Raquel.


Imatges relacionades

180726 fresca 1.jpg
180726 fresca3.jpg

Data de modificació: 26/07/2018 13:02:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter