Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/7/2018

Finalització i cloenda de la tercera edició del programa MARMI a Manlleu

Durant les sessions formatives del MARMI, amb més d’una trentena de participants, s’han tractat aspectes relacionats amb la motivació personal, la recerca de feina, la formació en noves tecnologies i altres aspectes sociolaborals i de millora de competències transversals.

El passat dimecres 11 de juliol es va dur a terme a l’Ajuntament de Manlleu l’acte de cloenda del programa MARMI i l’alcalde i va fer l’entrega de diplomes. Aquest programa, liderat per l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum, és una acció formativa cofinançada amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya anomenada servei laboral d’orientació i suport a la inserció. 

Durant les sessions formatives, amb més d’una trentena de participants s’han tractat aspectes relacionats amb la motivació personal, la recerca de feina, la formació en noves tecnologies i altres aspectes sociolaborals i de millora de competències transversals. Per a dur a terme les diferents accions formatives s’ha pogut comptar amb la col·laboració de l’Oficina de Promoció Econòmica, l’Escola d’Adults Miquel Martí i Pol i la Biblioteca municipal. S’han realitzat també visites i xerrades a diferents espais, recursos i serveis de la ciutat a qui s’agraeix la implicació i coordinació amb el programa. 

Del total de 42 participants que han passat pel programa, 10 participants han fet algun tipus d’inserció laboral, 2 han iniciat una tasca de voluntariat amb la Creu Roja i 8 han realitzat un període de pràctiques. S’espera que en els propers mesos es pugui donar continuïtat al programa i que en noves edicions aquests números puguin créixer.


Imatges relacionades

180712 foto MARMI.jpg

Data de modificació: 16/07/2018 13:19:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter