Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/7/2018

Manlleu es torna a ‘Mullar per l’Esclerosi Múltiple’

El proper diumenge 8 de juliol, a partir de les 10 del matí, a les piscines de Manlleu, es posa en marxa un any més el ‘Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple’, una jornada solidària i festiva que es celebra arreu de Catalunya


El diumenge 8 de juliol, a partir de les 10 del matí, les piscines d’estiu de Manlleu acolliran la jornada festiva i solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. L’Ajuntament de Manlleu destinarà la recaptació de l’entrada de la piscina a donatiu per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és un acte solidari convocat per la Fundació Esclerosi Múltiple des del 1994. Al llarg del dia 8 de juliol es convida a tota la població a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment, que enguany celebra 25 anys, s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari. Gaudeix del suport mediàtic tant de TV3 com d'altres mitjans de comunicació catalans.

Tothom qui ho vulgui podrà nedar i mullar-se a la piscina d’estiu de Manlleu, registrant la quantitat de piscines fetes. Al mateix temps, hi haurà a la venda material solidari, en que es podran adquirir productes solidaris relacionats amb el Mulla’t.


Imatges relacionades

180704 cartell mulla't.jpg

Enllaços relacionats

Data de modificació: 04/07/2018 14:58:23

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter