Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/7/2018

Adolescent.cat i Goufone guanyadors dels Premis Innovacat 2018

Adolescents.cat, projecte de Fem Produccions, com a empresa guanyadora del Premi Empresa Jove, i Gurbtech amb el projecte Goufone, d’Empresa Avança, rebran 12.000 i 20.000€ en metàl·lic i un “viatge Innovacat” fet a mida.

Ahir dimarts dia 3 de juliol es va celebrar l’acte de lliurament dels Premis Innovacat a Cau Faluga, a la Colònia Rusiñol. 30 projectes optaven als premis en la seva 7a edició, 17 en la categoria d’empresa jove (fins a 5 anys d’activitat) i 13 en la d’empresa avança (més de 5 anys d’activitat). 

L’acte va ser presentat pel coach Sergi Mora i va comptar amb l’assistència del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, encarregat de cloure l’acte. 

Eduard Farga, director general adjunt de Seidor, va fer una intervenció en representació de les 6 empreses organitzadores dels Premis Innovacat. Al llarg de l’acte Xavier Marcet, president de Lead to change, va fer un speech parlant de les noves organitzacions i les seves persones, posant en valor l’adaptabilitat dels professionals d’empreses i organitzacions. 

L’alcalde, Àlex Garrido, en la seva intervenció, va felicitar a totes les empreses participants pel fet de ser empreses amb idees, empreses amb projectes i empreses amb ganes d’avançar. 

Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i membre del jurat va ser l’encarregat de lliurar als projectes guanyadors el Premi en assessorament. Les 5 empreses guanyadores de 20 hores de consultoria han estat: 

 • AICO (associació instal·ladors catalans oficials)
 • ANIGAMI AVENTURA SL
 • COOL NATURA M32 SL
 • EFFITRONIX SYSTEMS SL
 • MARBRES TER SL 

El Premi Empresa Jove ha estat per Fem Produccions amb el projecte adolescents.cat 

 • Perquè, més enllà de la implicació territorial, l’empresa es mou per una funció social impulsada des d’un entorn digital i lligada als joves del nostre país.
 • Per què el projecte s’ha consolidat com el mitjà digital de comunicació juvenil líder a Catalunya.
 • Perquè ha estat capaç de generar la comunitat de joves més potent del territori català amb més de 500.000 usuaris únics mensuals i inicia, aprofitant aquestes dades d’usuaris, una nova línia de consultoria
 • Perquè, havent validat el model de negoci en l'àmbit nacional català, es plantegen donar continuïtat al portal Adolescentes.com, la versió en llengua castellana. 

El Premi Empresa Avança ha estat per Gurbtech amb el projecte Goufone

 

 • Pels valors de ser una empresa de casa, transparent, amb tracte proper i ser especialistes.
 • Perquè dóna un servei de qualitat amb una atenció personalitzada i propera donant la màxima importància a tots i cada un dels usuaris a un preu just.
 • Perquè cobreix la necessitat de serveis d’Internet, a través de fibra òptica o ràdio enllaç, a totes les zones on l’accés és deficitari o inexistent.
 • Perquè els serveis d’internet estan construïts sobre el projecte de Xarxa Oberta de la Fundació Guifinet: Xarxa Oberta, Lliure i Neutral (XOLN), mancomunada per diferents entitats. 

Totes les empreses participants als Premis Innovacat 2018 han estat convidades a assistir a una sessió de formació empresarial que tindrà lloc el proper mes d’octubre. Les últimes sessions que s’han fet per als projectes Innovacat han estat impartides per Donna Pace, experta en creativitat, i Genís Roca, soci director de Roca Salvatella i expert en transformació digital. El ponent d’enguany encara no està confirmat.


Imatges relacionades

180703 foto_grup_innovacat.JPG

Documentació adjunta

Data de modificació: 04/07/2018 11:14:52

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter