Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

19/6/2018

‘La vida d’en Carbassó’ i la comèdia dramàtica ‘Yo, él y Raquel’ inauguren la 8a edició del Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu

Del 27 de juny al 31 de juliol, aquesta mostra ofereix cada dimecres una sessió de cinema a l’aire lliure acompanyada de sopars temàtics i actuacions musicals. Enguany, també s’oferirà una sessió gratuïta al Barri de l’Erm el dijous 19 de juliol.


 

El proper dimecres, 27 de juny, el Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu enceta la seva 8a edició amb un programa doble a Can Puget. A les sis de la tarda, a la sala d’exposicions, es farà un passi infantil gratuït de la La vida d’en Carbassó, amb debat posterior. A continuació, a partir de les 20h, començarà el format habitual del festival: un sopar temàtic relacionat amb la pel·lícula, una petita actuació musical i sessió de cinema a l’aire lliure. El film inaugural serà la comèdia dramàtica Yo, él y Raquel.

El Festival de Cinema a la Fresca de Manlleu arriba a la vuitena edició consolidant el format característic d’altres anys i aportant, com a novetat, la projecció d’una sessió fora dels dies i espais habituals: el dijous 19 de juliol, es farà una projecció gratuïta de Coco a la plaça del Mercat Municipal de Manlleu. Aquesta sessió ha estat possible gràcies a la organització conjunta amb l’Associació de veïns del barri de l’Erm de Manlleu.

Amb l’excepció d’aquesta jornada, la resta de pel·lícules es projectaran als jardins de Can Puget. Baixada de la Fidela, 1-3. Cada dimecres a les vuit del vespre s’obriran les portes i s’oferirà un sopar temàtic i un petit concert. Les projeccions de cinema començaran a les deu  de la nit. Aquest paquet de sopar temàtic i projecció fa en col·laboració amb les empreses manlleuenques Sambucus i Pilster.

Un any més, el festival compta amb una programació de qualitat i molt diversa, apostant per pel·lícules de formats, nacionalitats i estils diversos. Una altra de les característiques de la mostra és oferir pel·lícules trencadores, allunyades del que el públic espera trobar en unes sessions d’estiu a l’aire lliure.

La jornada inaugural compta amb l’actuació musical de Llacuna i la projecció dels films La vida d’en Carbassó, una emotiva i arriscada proposta d’animació, i Yo, él y Raquel, una deliciosa combinació de comèdia i drama ambientada en un institut dels Estats Units.

 

La programació continua amb les següents propostes:                    

  • 4 de juliol: Raw (Crudo), de Julia Ducornau. Actuació musical de Manguesson
  • 11 de juliol: El extraño, de Na Hong-jin. Actuació musical d’Adrià Ballús
  • 18 de juliol: The Tribe, de Miroslav Slaboshpitsky. Actuació musical de Punxa Disc Lavandula
  • 19 De juliol, Coco, de Lee Unkrich. A la plaça del Mercat del Barri de l’erm. amb entrada gratuïta.
  • 25 de juliol. Dunkerque, de Christopher Nolan. Actuació musical de Nàiades-Cor de noies de Manlleu. Presentació a càrrec de Blai Morell, crític de cinema de Rac 1 i La Vanguardia.

Els dimecres s’ofereix l’opció de sopar als jardins de Can Puget, s’obriran les portes a partir de les 8 del vespre. 

  • El preu de l’entrada al cinema és de 3 €
  • Paquet de sopar temàtic + entrada majors de 30 anys: 8 €
  • Paquet de sopar temàtic + entrada menors de 30 anys: 6,5€.

En cas de pluja les projeccions es fan al mateix recinte, a la sala d’exposicions de Can Puget.


Imatges relacionades

Cartell Cinema a la fresca
raquel carbasso.jpg

Data de modificació: 19/06/2018 16:20:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter