Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

18/6/2018

Més de 500 persones participen a la primera edició de la Fira de TOT CURSOS a Manlleu

Els organitzadors de la fira, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, consideren un èxit aquesta primera edició i plantegen continuar i consolidar la proposta.

El passat diumenge, 10 de juny, va tenir lloc a Manlleu la primera edició de la Fira de TOT CURSOS, organitzada per l’empresa TOT CURSOS amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. La fira tenia un format lúdic-educatiu que proposava a les persones visitants conèixer la formació de proximitat i, al mateix temps, participar en diverses activitats i tastets de cursos.
Durant el dia també es van dur a terme concursos, es va lliurar coca amb xocolata i llimonada a totes les persones assistents, i es va gaudir d'un ambient agradable i festiu que va fer d'aquesta nova iniciativa una proposta que des de l’organització esperen consolidar en futures edicions.

La fira va comptar amb la participació d’una vintena d’empreses que van instal·lar-hi els seus estands informatius i que van participar en alguna de les activitats que s’oferien de forma gratuïta al llarg del dia. La tipologia de les empreses i les formacions que oferien eren molt variades: hi va haver cursos de robòtica, cuina, ensinistrament caní, màgia, teràpies naturals, trial, bodypaint, imatge personal, estètica, anglès, i moltes altres formacions.

La fira va comptar amb la participació de més de mig miler de persones, que van poder conèixer de primera mà l'oferta formativa de la comarca. Tot i que la fira es va celebrar a Manlleu, els centres presents a la fira provenien també de diferents punts de la comarca d'Osona, com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d'altres.

Durant la jornada es van habilitar tres espais per poder oferir una gran oferta de tastets formatius. Sergi Pérez, codirector de El Centre de Vic va ser l'encarregat d'obrir la fira amb la seva xerrada inaugural que portava per nom: I tu? Aprens o vegetes?. Seguidament van començar les activitats, conferències i exhibicions que es van anar desenvolupant al llarg de tot el dia. Entre d’altres, l’exhibició de trial de la mà de l'empresa Level, dirigida pel manlleuenc Josep Maria Sadurní; conferència d'imatge personal 10 secrets d'imatge que t'estilitzen al moment a càrrec de Power your Look i els nens i nenes van poder jugar i fer slime (la joguina de moda) en anglès durant tot el dia.


Imatges relacionades

180618 Tot cursos 1.jpg
180618 Tot cursos 3.jpg
180618 Tot cursos 2.jpg
tot cursos__.jpg
tot cursos_.jpg

Data de modificació: 18/06/2018 15:09:54

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter