Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/5/2018

Tirolines i ponts de mico al passeig del Ter

Avui divendres a la tarda i demà durant tot el dia hi haurà instal·lat al passeig del Ter, a l'alçada entre la Brigada Municipal i el Camp de l'AEC Manlleu, un Bosc d'Aventura.

A l’octubre de 2017 es va constituir el Consell Municipal de la Infància de Manlleu amb l’objectiu d’establir un espai estable de participació i diàleg amb els nens i nenes de la ciutat. Està format per una alumne-representant de cada una de les línies de sisè curs de les escoles de primària i representants de l’Ajuntament i es troba cada dos mesos en horari escolar.

 

El primer encàrrec que l’alcalde i la regidora de Participació van transmetre als regidors i regidores infantils va ser que decidissin, conjuntament amb els seus companys i companyes de classe, a què volien dedicar una partida de 5.000 euros destinada a pressupostos participatius infantils, tot fent propostes de millora del passeig del Ter.

 

Després de treballar-ho a les aules, d’entre les 17 propostes que havien sortit, la proposta que va obtenir més suports va ser la de fer una activitat de bosc d’aventura al passeig del Ter, una activitat que mostra els desitjos i necessitats dels nens i nenes de 12 anys de la ciutat. El bosc d'aventura que es farà el divendres tarda i dissabte tot el dia respon doncs al resultat d'aquest procés participatiu infantil. 


Imatges relacionades

Bosc aventura

Data de modificació: 25/05/2018 10:46:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter