Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

18/5/2018

Manlleu se suma a la XIX Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig

Manlleu es torna a sumar a la campanya de la Setmana Sense Fum que aquest 2018 arriba a la 19a edició sota el lema “Viu a sac, sense tabac”

Manlleu participarà del 25 al 31 de maig a la campanya de la XIX Setmana Sense Fum, que aquest any té com a lema “Viu a sac, sense tabac”. Es realitzaran un seguit d’activitats per sensibilitzar a la ciutadania de la importància que té per a la salut el no iniciar-se en l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Des del Servei de Salut Pública i amb la col·laboració de voluntaris de la Creu Roja, el dissabte 26 de maig de 10 a 13h a les escales d’accés a la plaça del Mercat Municipal, i dilluns 28 de maig de 10 a 13 h a la Plaça Fra Bernadí, s’instal·larà una carpa on es dinamitzaran les següents activitats:

  • Instal·lació d’un Photocall, on la ciutadania podrà fer-se fotos amb una persona disfressada de cigarreta animada molt reivindicativa.
  • Tothom qui vulgui podrà participar en el gest simbòlic de deixar de fumar introduint una cigarreta en una urna. A canvi rebran una piruleta. Proposta d “Entorns Sense Fum” i sense burilles

Les activitats al voltant d’aquesta Setmana Sense Fum es sumen a les accions que es fan habitualment al municipi: tallers de prevenció del consum de tabac als centres educatius, activitats informatives i d’assessorament per deixar de fumar al CAP i la instal·lació de plaques d’espais sense fum.

 

S’anima a compartir fotos de la campanya a Facebook, Twitter o Instagram amb les etiquetes #ssfcat18 i #unfollowtabac


Imatges relacionades

Cartell Setmana Sense Fum 2018jpg.jpg

Data de modificació: 18/05/2018 09:35:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter