Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

15/5/2018

La 5a edició de la caminada gastronòmica del Mercat Manlleu reuneix un centenar de persones

Aquest diumenge, malgrat la pluja, 100 persones van participar en aquesta original caminada que inclou 5 punts d’avituallament amb productes del Mercat.

Durant el recorregut, de 10 km, preparat pel GEM (Grup Excursionista de Manlleu), els assistents van tastar els plats que l’associació de comerciants del Mercat havia preparat enguany. 

Coca amb xocolata per arrencar la caminada, caldo amb pilotilles a la segona parada, baguette amb pernil a la tercera i brotxetes de fruita a l’últim punt. Avituallaments originals i amb exquisideses poc habituals en les caminades. 

En arribar al Mercat, un brunch amb amanida catalana, fideuada i pastís d’aniversari per celebrar la 5a edició d’aquesta festa, acompanyat de cava i vi, esperava a tots els participants que van desafiar el mal temps. 

Tots els participants van rebre també com a obsequi una carmanyola i un imant de la Setmana Internacional dels Mercats que té lloc, enguany, del 15 al 31 de maig i a la qual s’hi ha adherit el Mercat Municipal de Manlleu amb diversos actes. 

L’Associació de comerciants vol agrair públicament a tots els participants la seva assistència tot i les condicions climatològiques, i també la implicació del grup de comerciants organitzador de la caminada ja que amb el seu compromís asseguren el bon funcionament d’aquesta activitat. 

Aquesta iniciativa està inclosa dins de la campanya “El mercat et cuida” que aposta per la promoció de l’alimentació saludable juntament amb la pràctica d’algun tipus d’activitat física com a combinació perfecta per gaudir d’un estil de vida saludable.


Imatges relacionades

180515 caminada_mmm1.jpg
180515 caminada_mmm2.jpg
180515 caminada_mmm3.jpg
180515 caminada_mmm4.jpg

Data de modificació: 15/05/2018 11:16:46

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter